(051) 37662364

  • به طور کلی دانشگاه‌های اتریش را چگونه طبقه بندی میکنید؟
    • دانشگاه های اتریش به دو دسته دانشگاه (University ) و مدارس عالی فنی (Fachhochschule ) تقسیم می شوند که هر دو دسته مورد تائید وزارت علوم ایران می باشند. در سیستم دانشگاه شروع ترم اول(زمستان) ابتدای ماه اکتبر و شروع ترم دوم (تابستان) ابتدای ماه مارچ و پایان آن اواخر ژوئن می باشد. مدارس عالی فنی همزمان با مدارس ابتدای سپتامبر برای ترم زمستان و ابتدای فوریه برای ترم تابستان آغاز میشود و آخر ژوئن به پایان می رسند.

  • برای تبدیل گواهینامه ایران به نسخه اتریشی چه باید کرد؟
    • گواهینامه بین المللی که در ایران صادر می شود، تا شش ماه پس از ورود به اتریش معتبر است ولی امکان تبدیل آن به گواهینامه اتریشی وجود ندارد.البته سفارت ایران در اتریش گواهینامه شما را ترجمه میکند و با ترجمه گواهینامه تا 1 سال در اتریش میتوان رانندگی کرد.
      در صورتیکه گواهینامه رانندگی ایرانی دارید خوشبختانه گواهینامه شما مورد قبول اتریش است و نیازی به گذراندن کلاس های رانندگی و همچنین قبولی در آزمون تئوری ندارید اما باید در آزمون شهری اتریش قبول شوید.علت آن وجود مسیرهای مخصوص دوچرخه و قطار خیابانی “StraßeBahn” است که در ایران وجود ندارند و شما باید قوانین مربوط به آنها را نیز بلد باشید. رانندگی در اتریش به نسبت ایران دارای نظم بسیار بیشتری است و خیابان های کشور “بخصوص شهر وین”مملو از چراغ راهنمایی است.اگر قصد تبدیل گواهینامه خود به نسخه اتریشی دارید پیشنهاد میکنیم حداقل یک جلسه دوره آموزشی دو ساعته ثبت نام کنید و مهارت خود را بسنجید.در وین دو آموزشگاه رانندگی فارسی زبان وجود دارد که می توان جهت تبدیل گواهینامه به نسخه اتریشی از آنها کمک گرفت.

      شماره تماس آموزشگاه های فارسی زبان در وین
      0676 3184112
      0699 19588049

  • یادگیری زبان آلمانی برای تحصیل در اتریش
    • آیا برای پذیرش و تحصیل در دانشگاه های اتریش نیاز به دانستن زبان آلمانی و یا ارائه مدرک از ابتدای درخواست پذیرش دارم؟

      شما برای درخواست پذیرش در دانشگاه های اتریش نیازی به ارائه مدرک زبان آلمانی از ابتدا ندارید اما چنانچه رشته مورد نظر شما به زبان آلمانی ارائه می شود و شما این زبان را نمی دانید، پذیرش شما مشروط بوده و بایستی پس از رسیدن به اتریش و ثبت نام در دانشگاه در کلاس زبان ثبت نام کرده و در مهلت معین شده از طرف دانشگاه به سطح مورد نظر در زبان آلمانی برسید و پس از قبولی در امتحان زبان و ارائه مدرک قبولی به دانشگاه رسما به عنوان دانشجو مشغول به تحصیل شوید.

  • هزینه دوره زبان آلمانی و مدت آن
    • بستگی به سطح زبان آلمانی دانشجو، مدت زمان گذراندن دوره بین 4 ماه تا یکسال و نیم می تواند باشد.

      هزینه هر دوره 4 ماهه 430 یورو می باشد.

  • هزینه زندگی برای یک دانشجو در اتریش
    • بطور متوسط هزینه زندگی دانشجویی بین 8.000 تا 10.000 یورو در سال می باشد.

  • هزینه تحصیل در اتریش برای مقاطع مختلف
    • شهریه دانشگاه های دولتی و مورد تایید وزارت علوم ایران، متناسب با رشته و دانشگاه ترمی 380 تا 740 یورو  می باشد.


کد رهگیری
کد رهگیری :